Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απολογισμός 2ης συνάντησης 23/5/2012


ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στις 23 Μαΐου 2012 έγινε η δεύτερη συνάντηση, για την ίδρυση του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΫ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΫ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, όπως είχε ορισθεί κατά την προηγούμενη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου.

Στη συνάντηση αυτή έγινε η παρουσίαση και συζητήθηκαν τα βασικά άρθρα του καταστατικού, για να ενημερωθούν τόσο τα υποψήφια μέλη του συλλόγου, όσο και για να υπογράψουν τα ιδρυτικά μέλη του.


Αποφασίστηκαν επίσης από την πλειοψηφία των παρόντων τόσο η εικόνα της σφραγίδας, όσο και η ονομασία του συλλόγου.

Την ίδια μέρα άρχισε και η συλλογή υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες, ΔΣ και τα όργανα του συλλόγου. Έτσι δίνεται αρκετός χρόνος σε καθένα υποψήφιο να διαβάσει το σχέδιο του καταστατικού, το οποίο δημοσιεύεται τόσο στη παρούσα ιστοσελίδα, αλλά έχει επίσης τοιχοκολληθεί σε διάφορα σημεία του Πλατάνου.

Με το δεδομένο των εθνικών εκλογών και της απασχόλησης των δικαστών, η διαδικασία υπογραφής του καταστατικού από το Πρωτοδικείο Χανίων προβλέπεται να καθυστερήσει.

Επίσης αποφασίστηκε από το προσωρινό ΔΣ, να γίνουν μερικές επιλεγμένες δράσεις στη διάρκεια των δύο επόμενων μηνών, έτσι θα πρέπει για τη δική σας ενημέρωση να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας τακτικά.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στις προσπάθειες που γίνονται.
Το Προσωρινό Δ.Σ.