Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτο Δ.Σ. 18/11/2012 στις 17.00

Σήμερα στις 17.00 στην αίθουσα θα γίνει Έκτακτο Δ.Σ. για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις σχετικά με:

  • Τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
  • Συγκρότηση Εθελοντικής Ομάδας Εκδηλώσεων (Υπεύθυνη Νικολακάκη Κατερίνα)
  • Συγκρότηση Εθελοντικής Ομάδας για τον Τουρισμό (Υπεύθυνη Γεωργακάκη Λένα)
  • Έγκριση Συμβούλου Διοικητικής Υποστήριξης (Μανουσάκη Αδάμ)
H σύσταση ομάδων και συμβούλων γίνεται βάση του Άρθρου 3 παράγραφοι 1 και 9 του καταστατικού μας για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας. Αναλυτικά:

ΆΡΘΡΟ 3

Παράγραφος 1.  Η διοργάνωση πνευματικών, μορφωτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Για το λόγο αυτό μπορούν να συγκροτούνται εθελοντικές ομάδες εργασίας, που θα δρουν και θα λειτουργούν για κάθε ξεχωριστό θέμα με σχετική αυτοδυναμία, σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων και του ΔΣ.

Παράγραφος 9. Καθιερώνεται ο θεσμός των συμβούλων. Λόγω των αυξημένων δράσεων και αναγκών το ΔΣ μπορεί να επιλέγει και συνεργάζεται με ειδικευμένα άτομα-συμβούλους  σε διάφορους τομείς, όπως  οργάνωση, νομικά, οικονομικά,  υγεία, τεχνολογία, κοινωνικούς λειτουργούς, γιατρούς, μηχανικούς, καλλιτέχνες κλπ. Η βάση συνεργασίας είναι πάντα εθελοντική και μπορεί να χρησιμοποιούνται  άτομα που δεν είναι μέλη του συλλόγου, εφόσον δεν υπάρχουν μέλη με τις ανάλογες εξειδικεύσεις. Οι σύμβουλοι δεν έχουν τη δυνατότητα αυτόνομης δράσης για λογαριασμό του συλλόγου, αλλά μόνο γνωμοδοτούν και εισηγούνται. Η ευθύνη παραμένει ακέραια στα όργανα του συλλόγου.