Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤON ΠΛΑΤΑΝΟ Κισσάμου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ



https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/427532_103016379829367_1955213579_n.jpg

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤON ΠΛΑΤΑΝΟ Κισσάμου

To Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της χολής Γονέων που θα λειτουργήσει στον Πλάτανο.  Η συνάντση θα πραγμτοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται κάτω από το Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε δέκα συναντήσεις καλούνται να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση, για να αποφασιστεί από κοινού και να οριστικοποιηθεί η ώρα και η μέρα των υπόλοιπων συναντήσεων.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, και ολοκληρώνεται σε δέκα συνολικά συναντήσεις. Σκοπός του είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Την ομάδα θα συντονίσει η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Μαίρη Παρασκευοπούλου

Για την οργάνωση της ομάδας ήταν σημαντική η υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων, των Διευθυντών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Για  πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: ktistaki@hotmail.com και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion